Épp tíz évvel ezelőtt egy lelkesedéstől, tenni akarástól vezérelt szakember, Hágen Ottó nagyot mert álmodni és belevágott saját vállalkozásába. Már a névválasztás sokat elárul egy cég alapfilozófiájáról, az InfoPolis pedig egy olyan koncepció mentén indult el, melynek lényege a városon belül minden lehetséges infokommunikációs helyzet megoldása a kisvállalkozásoktól az ipari komplexumokon, oktatási intézményeken, idegenforgalmi tájékoztatáson át az utasforgalom irányításáig, bármilyen platformon.

2010: Infopolis alapításának éve

2014: Megvalósítjuk ötleteit!

2016: IPDSM, a rendszer mely Innovációs Díjat nyert

2018: Debrecen stratégiai pontjain turisztikai céllal kioskok kihelyezése

2020: Tíz éves évforduló, maximális ügyfélelégedettség, folyamatos portfólióbővítés.

Az eddig elért eredményekhez stabil csapatra, olyan kollégákra volt szükség, akikkel hatékony együttműködéssel, szakmai alázattal fordulunk minden ügyfél, partner, megoldandó helyzet felé. Célunk a hatékony és innovatív megoldás kidolgozása és megvalósítása. Az egyedülálló, újító IP szemlélet eredményeképpen együttműködéseink wow-hatással kezdődnek és elégedettséggel folytatódnak. Az infotechnológia és a vizuálkommunikáció lehetőségeit észszerűen és szakszerűen alkalmazni művészet, eredményei páratlanok.

A jövőben az InfoPolis célja, hogy továbbra is olyan értéket képviselő projekteket vihessen végig, melyek által országszerte nő a megvalósított ötletek, elégedett ügyfelek és az innovációs lábnyomaink száma.