Digital Signage

 

A digital signage a jövő digitális tartalomszolgáltató rendszere. A digitális, vizuális tartalmak folyamatosan aktuálisak, akár online is változtathatóak, egy időben tetszőleges számú végponton megjeleníthetőek. Kül-, és beltéri kijelzőkön a felhasználás céljától függően futhatnak aktualizált adatok, reklámok, üzenőfelületek, videoanyagok.

A dinamikus tartalom minden esetben sokkal inkább felkelti a figyelmet, odavonzza a tekintetet, mint egy statikus plakát. Másik előnye, hogy nem csak egy képet képes megjeleníteni, ezzel fenn is tartható az érdeklődés.

A megjelenített tartalom vizuálisan jobb élményt nyújt, nagy felbontású, éles képekkel, tiszta hangokkal növelhető tovább a felhasználói élmény. Intelligens vezérlésének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen területen hatékonyan alkalmazható.

Felhasználási területek

 

Kültéren az időjárástól függetlenül tiszta képet jelenít meg, ütésálló kiképzésének köszönhetően tartós, stabil és látványos. Többek között szolgáltató-, vagy bevásárlóközpontok, rendezvényhelyszínek, múzeumok, idegenforgalmi-, vagy vendéglátó egységek, sportlétesítmények számára bír jelentős hatással a kültéren elhelyezett kijelzők használata.

Önkormányzatok számára a 21. század kihívásainak megfelelően a Smart City koncepciót erősítendő is rendkívül hatékony digital signage stratégiai pontokon történő alkalmazása.

Közlekedésben okos megállók, pályaudvarok, repterek információszolgáltatásában kiemelkedő fejlődést lehet elérni alkalmazásukkal.

Lehetőség van interaktív kijelzők felállítására is, ebben az esetben a felhasználói élmény tovább fokozható. Rendezvényeken, látogatóközpontokban, múzeumokban, színházakban, művelődési központokban, illetve turisztikai gócpontokon alkalmazzuk az interaktív táblák nyújtotta lehetőségeket, de számtalan helyzetben juthatunk arra a következtetésre közösen Ügyfelünkkel, hogy ez a leghatékonyabb megoldás számára.

Beltéren a vállalat, cég, gyártósor aktuális állapota, elvégzett és még elvégzendő teendők listája is megjeleníthető a digital signage rendszeren, így leegyszerűsítve a kommunikációt és növelve a hatékonyságot.

Oktatásban, konferenciákon az előadók, trénerek számára az érdeklődés fenntartását  könnyebbé teheti egy jól kiválasztott digital signage rendszer.

Az Innovációs díjat nyert IPDSM rendszerünk a gyógyszeriparban a gyártási folyamatok során felmerülő kommunikációt segíti hatékonyan évek óta.

Egyedülálló előnyök

 

Költséghatékonyság szempontjából is gazdaságosabb a digitális tartalomszolgáltató rendszer bevezetése, hiszen hosszabb távon alkalmazható, mint egy plakát.

Környezettudatos, alacsony energia-felhasználású, eco-friendly termékekkel dolgozunk és míg egy molinó vagy plakát a folyamatos cserélgetésre szorul, a digitális megoldás hosszútávon alkalmazható, folyamatosan változtatható a megjelenített tartalom és mindenképpen hatékonyabban szolgáltatja az információt; legyen szó termelési adatokról vagy akár színházban futó aktuális darabokról.

Marketing eszközként is kiemelkedő egy igényes, látványos kijelző, ami reklámok és aktuális információk, tevékenységi körrel releváns videoanyagok lejátszásával mindig jól informálttá teszi a felhasználókat.

Ha még nem igazán sikerül elképzelni a gyakorlati megvalósítást, vagy egyszerűen hatékonyságnövelés a cél – akár konkrét ötlet született, akár kérdések, merültek fel- lépjünk kapcsolatba. Beszéljük meg, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni mindennapjait!