Digital signage Campus fesztivál

Egy rendezvényen látványos módja az információ és az aktualitások megjelenítésének egy jól kiválasztott digital signage kijelző. A Campus Fesztiválon nem csak az esemény reklámozása, hanem programinformációk, ajánlók és a rendezvényhez kapcsolódó hírfolyam is folyamatosan látható volt. A forgatagban és a VIP szektor vendégei számára is igényes és látványos megoldást nyújtottak kijelzőink.

A digital signage kijelzők használata a vizuális tartalommegjelenítés olyan módja, ami mellett nem lehet elmenni egy rendezvényen csak úgy. A megszokottaktól eltérő látványt nyújt. A kijelzőkön az aktuális programokon kívül interaktív tartalmakat is meg lehet jeleníteni. A rendezvény színvonalát emeli a hagyományos plakátokat felváltó digitális kijelző, vizuális élményt nyújt, változó tartalmat jelenít meg és fenntartható. A rendezvény után nem halmozódik fel általa hulladék, igény szerint áthelyezhető.

Tekintettel a tömegre, a felfokozott érzelmi állapotra, az elegáns megjelenés mellett fontos a törhetetlenség és a visszatükröződés-mentes kialakítás is.