Rólunk

 

Az Infopolis Kft olyan vizuálkommunikációs rendszerintegrátor cég, melynek küldetése a hatékonyságnövelés gyakorlati megvalósítása kis-, és nagyvállalati ügyfeleink részére.

Tíz éve alapított cégünk neve tükrözi szemléletünket: az informatika és a modern városban felmerülő igények összekapcsolása. Az informatikai megkeresésekhez kapcsolódó kereskedelem mellett a digitális megoldások, illetve a rendszerintegráció tartoznak a fő tevékenységi körünkbe.

Küldetésünk: Integrált IT megoldások a hatékonyság és innováció jegyében

 

Célunk, hogy megoldjuk ügyfeleink IT problémáit. Ha az utóbbi időben túl sok időt kell fordítani a cégen belüli kommunikáció hiányosságaiból adódóan felmerülő problémák orvoslására, az elavulttá váló informatikai rendszer akadályozza a hatékony működést, akkor érdemes olyan megoldás után nézni, ami testreszabott, egyszerűen alkalmazható megoldást nyújt.

Számos kis-, és nagyvállalat, oktatási intézmény, idegenforgalmi létesítmény, múzeum, önkormányzat fordult már hozzánk és minden esetben az adott szituáció, illetve igény tükrében olyan megoldást dolgoztunk ki, mely növeli a cég hatékonyságát, bevételeit, miközben a kiadásokat és üresjáratokat csökkenti. Dedikált, gyártók által tanúsított, szakképzett mérnök informatikus és fizikus szakembereink tapasztalata, elkötelezettsége, proaktivitása és szakmai alázata a garancia arra, hogy a konkrét helyzetet testreszabott, integrált megoldással oldjuk, meg.

Víziónk: 21. század a vizuálkommunikáció jegyében

 

A kommunikáció digitális platformokra történő áthelyezése a jövő útja. A vizuálkommunikációs rendszerek kialakításánál a hosszú távon is stabilan működőképes termékeket választunk, szem előtt tartva a minőség mellett a költségkímélő lehetőségeket. A legmagasabb technikai paraméterekkel rendelkező digitális megjelenítő eszközök, a privát felhő alapú rendszerek és a kipróbált, hatékonyságnövelő informatikai módszereink integrálásával olyan rendszert tervezünk, építünk ki és üzemeltetünk, amivel az elakadt folyamatok gördülékenyen működnek.

Személetünk alapvetően az innovációra épül, olyan rendszerek kialakítására törekszünk, ahol nem a robosztusság, hanem a könnyű és gyors kezelhetőség áll a középpontban. Az általunk megvalósított projektekben fontos szerepet tölt be az ár-érték arány, törekszünk a költséghatékonyság megvalósítására.

Saját fejlesztésű IPDSM rendszerünk Innovációs díjat nyert.

A folyamatos minőségi munkavégzést biztosítunk, az Infopolis rendelkezik ISO, BISNODE és környezetvédelmi tanúsítványokkal.

Ha valós támogatásra, valóban cégre szabott megoldásra van szükség, megtaláljuk és megvalósítjuk.

Ha valós támogatásra, valóban cégre szabott megoldásra van szükség, megtaláljuk és megvalósítjuk.
Kapcsolatfelvételhez kattints a szöveg alatt található IP logóra!

Tapasztalat

10 év
100+ 5M+ projekt

Megbízhatóság

Visszatérő ügyfélkör
Üzemeltetés

Innováció

Díjnyertes technológia
Digitális megoldások