INNOVÁCIÓS DÍJAT NYERT IPDSM MEGOLDÁSUNK

Hatékonyságnövelés IPDSM Vizuális Tartalomkezelő és Telekommunikációs rendszer bevezetésével – INNOVÁCIÓS DÍJ

Az Infopolis® „IPDSM rendszer”, mint megoldás elsődleges célja a hatékonyságnövelés a gyártás és termelés elősegítésében. Napjainkban komoly probléma a minőségi munkaerő felvétel a kapacitásbővítés érdekében. A megoldás arra koncentrál, hogy a meglévő erőforrások racionalizálásával és a folyamatok valós idejű közlésével növelje a hatékonyságot.

digital signage innovációs cloud alapú megoldás

A KKV és nagyvállalati, ipari szegmensben a hagyományos, papír alapú üzenőtáblákat modern 24/7 üzemelésű Digital Signage, ipari megjelenítőre történő lecseréléssel a gyártási folyamatokkal kapcsolatos kommunikációt leegyszerűsítjük. Az vizuális kijelző és tartalomkezelő rendszerre egyúttal több járulékos feladatot is bízhatunk. Videokonferencia alakítható ki a rendszerben lévő megjelenítők és kontroll egységek között (pont-pont és pont-multipont jelleggel). További fejlesztéssel végtelen számú lehetőség rejlik a felületben.

A digitális tartalomszolgáltatás nyújtotta lehetőségek kihasználásával igény szerint megjeleníthetőek reklámok, interaktív üzenő felületek, videó anyagok, adatbázisból releváns információk, adatok, egyidejűleg több helyszínen. Dinamikusan változtatható a tartalom, akár távolról is.