Miért mi?

Az Infopolis Kft számára elsődleges cél, hogy ügyfeleink, partnereink maximális elégedettséggel használhassák a termékeink, szolgáltatásaink, integrált megoldásaink nyújtotta előnyöket.

Kiemelten fontos, hogy az adott helyzet, igény, probléma maximális megismerésével, feltárásával, az ügyféllel együttműködve valósítsuk meg a rendszert alapvetően leegyszerűsítő ötletet.

TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK

A probléma felmerülése után a helyzet elemzésével megtaláljuk a megfelelő terméket, szolgáltatást vagy integrált megoldást. A tervezés, beszerzés, fejlesztés, szükség esetén gyártás, programozás, üzembe helyezés, megvalósítás, üzemeltetés, támogatás egy kézben valósul meg.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Ügyfeleinkkel, illetve partnereinkkel szorosan együttműködve alakítjuk ki a hatékonyságnövelő megoldást. Így garantáltan sikeres lesz a projekt a közös gondolkodás eredményeképp. Folyamatos műszaki, szakmai támogatást nyújtunk.

HATÉKONYSÁG

Minden szinten törekszünk a hatékonyságra. Az idő a legnagyobb érték, felesleges körök kiiktatására összpontosítunk ügyfeleinknek minden szinten. Hosszútávú, költséghatékony megoldásokkal gördülékenyebb ügymenetet alakítunk ki.

SZAKÉRTELEM

Munkatársaink tíz év tapasztalattal és több száz elégedett ügyféllel rendelkeznek az integrált IT megoldások tekintetében. Gyártók által dedikált, mérnök, informatikus, programtervező matematikus, fizikus szakembereink megvalósítják ötleteit.

FENNTARTHATÓSÁG

Rendszereink megvalósítása során szem előtt tartjuk a környezettudatosságot és költséghatékonyságot. A fenntarthatóság a tartós siker egyik kulcsa.

RUGALMASSÁG

Minden ügyfél igényeire különös figyelmet fordítunk. A megoldandó üzleti elakadást analizáljuk és vektoriális szemléletmóddal vizsgáljuk. Rugalmasan közelítünk a megoldáshoz, míg meg is valósítjuk.

INNOVÁCIÓ

Törekszünk arra, hogy az egyedi helyzetekben ügyfelünkre szabott megoldással rukkoljunk elő. Alapelvünk az innováció, alapos megfontolás eredményeképp alkalmazzuk a kreatív pluszt.

MEGBÍZHATÓSÁG

Kiemelt szerepet szentelünk az ügyfélelégedettségnek. A hatékony kommunikáció elengedhetetlen, ugyanakkor cégünk pénzügyileg is garantáltan stabil.