Karrier

Köszönettel fogadjuk érdeklődésedet karrier oldalunkon.

Álláskeresőként bizonyára felmerült pár kérdés a cégünkkel kapcsolatban. Az Infopolis az elmúlt 10 év során stabilan van jelen a hazai IT szakmában, folyamatosan fejlődünk és bővítjük portfóliónkat, szolgáltatásaink körét.

Számunkra a legfontosabb vezérgondolatok nem csupán hangzatos szavak, hanem minden munkatárs számára megkérdőjelezhetetlen alapelvek, melyek mentén szakmai életüket és folyamatos fejlődésüket éljük.

SZAKMAI ALÁZAT LOJALITÁS

Minden helyzetet maximális szakmai alázattal közelítünk és oldunk meg, ez garantálja a hibátlan kivitelezést és a sikerhez elengedhetetlen lojalitást; a szakma, egymás és az ügyfél iránt.

STABILITÁS BIZTONSÁG

Szakmailag, emberileg, pénzügyileg 10 éve stabil, folyamatosan fejlődő cégünkben a munkatársak egymás közötti, illetve ügyfelekkel folyatott kommunikációja a bizalomra épül.

LEAN SZEMLÉLET PROAKTIVITÁS

Az innováció a mozgatórugónk, nagyra értékelünk minden olyan megoldást, amivel a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb módon tűnnek el az akadályok és lép életbe a megoldás. Átgondoltság, tapasztalat és megoldásorientáltság egy csipet innovációval.

NYÍLT KOMMUNIKÁCIÓ TISZTELET

A cégen belül és az ügyfelekkel is a nyílt, egyenes kommunikáció a közös munka alappillére. Minden ötlet érdemes a meghallgatásra, továbbgondolásra, megvalósításra. Egymást maximális tiszteletben tartjuk, mindenki számít.

ÜGYFÉLCENTRIKUS MEGOLDÁS ORIENTÁLT

Az ügyfélnek mindig igaza van. Lényeg, hogy megvalósítsuk az igazi megoldást amivel egyszerűbb és hatékonyabb működést tudunk elérni. Plusz körök és időhúzás nélkül, míg tökéletesen elégedett mindkét fél.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS TULAJDONOSI ATTITŰD

Az önálló gondolatok és a proaktivitás attitűdje nálunk alap. Ezzel jár, hogy mindenki felelősséget vállal a döntéseiért, és a rendszernek nem egy pótolható elemeként gondol magára, hanem sajátjaként kezeli a cég értékeit.

RUGALMASSÁG ADAPTÁCIÓS KÉSZSÉG

Minden helyzet és ügyfél más és más elképzelésekkel, megoldandó feladatokkal fordul hozzánk, a séma-szerű megvalósítások helyett a adaptálódunk a szituációhoz. Rugalmasságunk eredményeképp az ügyfél elégedett, a munkatársak lelkesek.

CSAPATSZELLEM KÖZÖSSÉG

Cégünknél mindenki számíthat a csapat összefogására bármilyen nehézség, elakadás merül fel. Rendszeresen közös programokat szervezünk, ahol ki is tudunk kapcsolódni, új élményekkel gazdagodni, hogy aztán újult erővel valósíthassuk meg az ötleteket!

Amennyiben úgy érzed ennek alapján magadra ismersz, tudnál és szeretnél csapatunk tagja lenni, várjuk jelentkezésedet.

NYITOTT POZÍCIÓK AZ INFOPOLISNÁL

Kereskedelmi vezető
Közbeszerzési referens
Adminisztrációs munkatárs
Logisztikai asszisztens
Menedzser asszisztens
Műszaki informatikus
Projektmenedzser
Alkalmazás fejlesztő

Gyakornoki lehetőség

Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányaid során IT szakmai gyakorlatod teljesítésére tudunk biztosítani lehetőséget. Kérjük jelentkezésedhez egy specifikációkat, tapasztalatokat is tartalmazó önéletrajzot csatolj.

Tudnánk együtt dolgozni?

Ha jelenleg nincs olyan nyitott pozíció, mely a kompetenciáidba illik, de úgy véled hatékonyan tudnánk együttműködni, fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel, referenciákkal várjuk jelentkezésed.

    Önéletrajz csatolása:


    Adatvédeli irányelvek