Kereskedelem 

Cégünk az informatika és a digital signage szektorokban teljes piaci lefedettséggel, kis-és nagyvállalatok, egészségügyi és oktatási intézmények, önkormányzatok, repterek, ipari komplexumok, idegenforgalmi létesítmények számára biztosítja a legmegfelelőbb megoldást.

Vállalati beszerzéseket teljes körűen menedzseljük, az igény felmerülésétől a megfelelő, legjobb ár-érték arányú, magas minőségű termékek kiválasztásán át az üzembe helyezésig.

Minden projektünk központjában a vevői értékteremtés áll, az Infopolis az ügyféligényeknek leginkább megfelelő minőségben, mennyiségben, áron és időben biztosított terméket vagy komplex szolgáltatást biztosítja.

Közbeszerzés 

Az Infopolis Kft. regisztrált partnerként szerepel a központosított közbeszerzésben, több száz sikeres közbeszerzési eljárást bonyolítottunk le. Magas szakmai tudásunk és tapasztalatunk a garancia a legjobb IT szakmai ajánlat összeállítására illetve a sikeres közbeszerzés eljárás végigvitelére.

Számos IT, és vizuálkommunikációs illetve digitális tartalomszolgáltató termékeket forgalmazó gyártó kiemelt partnereként magas minőségű, környezettudatos és hatékonyságnövelő megoldások kidolgozásában állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Megbízhatóságunkat ISO, Bisnode és Környezetvédelmi tanúsítványaink is garantálják.

Amennyiben további információra, ajánlatra van szükség IT vagy digitális tartalomszolgáltató termékeink, szolgáltatásaink tekintetében, állunk rendelkezésre. Beszéljük meg, hogyan tudnánk megvalósítani ötleteit!