Rendszerintegráció 

Ha egy cégnek nincs logikusan megtervezett és stabilan kiépített informatikai infrastruktúrája, az nehézkes működést eredményez. Ez akadozó munkafolyamatokat és kommunikációt jelent és elvesztegetett munkaórákhoz, végső soron pedig bevételkieséshez vezet.

Ennek elkerülésére a leghatékonyabb mód a rendszerintegráció, ami az informatikai struktúra elemeinek összekapcsolását jelentő komplex folyamat.

Az informatikai infrastruktúra olyan stratégiai eszköz és nélkülözhetetlen fundamentum, amire a vállalkozás hatékony működését biztosító rendszer épül. 

Problémából megoldás

Első lépésként nyilvánvalóan pontos képet kell kapnunk a meglévő infrastruktúráról. Alapos felmérés és az igények, elképzelések egyeztetése után következik a rendszertervezés folyamata, melyet szakképzett mérnök-informatikus szakembereink végeznek.

A sikeres integráció kulcsa a tervezés fázisa, melynek eredményét az ügyféllel történő egyeztetést követően implementáljuk, teszteljük, majd üzembe állítjuk.

Minden esetben az igények maximális figyelembevételével, a stabil működést szem előtt tartva, innovációs szemléletünket bevetve készítjük el a rendszerintegrációra vonatkozó tervet.

Egy új alkalmazást például nem elég csak bevezetni, előtte a cég üzleti modelljébe, szervezetébe, folyamataiba is implementálni kell.  

Tároló-, és szerverrendszerek integrációját, üzemeltetését és adatkonszolidációt is végzünk. A meglévő adatbázisok, háttérrendszerek összekapcsolását és a biztonságos adatmigrációt a tervezéstől   a hatékony kivitelezésig megoldjuk. 

Egyedi, cloud-alapú megoldásaink maximális adatbiztonsággal működnek.

Digital signage eszközökkel az adatvizualizáció, mint eredményfokozó lehetőség is megfontolandó.

Abban az esetben is tudunk segíteni, ha a cég elakadt egy fejlesztési folyamat közepén, hisz megtaláljuk a megoldáshoz szükséges optimális költségű IT eszközt vagy platformot. 

Hatékonyabb hétköznapok

A meglévő rendszer üzembe helyezését követően vállaljuk folyamatos hardver és szoftver háttér biztosítását. Az általunk telepített és üzemeltetett rendszerben fellépő probléma esetén kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt hárítják el a fennakadást.

Rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk folyamatos elérhetőséget, gyors problémamegoldást garantál. 

A rendszerintegráció eredményeképpen hatékony munkavégzés, gördülékenyebb munkamenet, egyértelmű információáramlás könnyíti meg a vállalatban a mindennapi munkavégzést.  

Megfelelően integrált vállalatirányítási rendszerrel a maximumot lehet kihozni az adott lehetőségekből. Az Infopolis Kft. megtalálja cége számára a kedvező megoldást. 

Ha fejlesztésre szorul az IT infrastruktúra, ha a cég minden dolgozójának produktívabban eltöltött munkaidő kialakítása a cél, beszéljük meg, hogyan valósítsuk ezt meg.