Vizuális kommunikáció legújabb eszköze: professzionális szemléltetés*

Samsung Flip

Rajzoljon. Írjon. Inspirálódjon.

Élje át a kézírás élményét a digitális kijelzőn! A Samsung Flip-en változatos színekben, stílusban és méretben készíthet jegyzetet, amit egyszerre akár négy ember is szerkeszthet.

l-perspective white

A csapatmunka új eszköze

A Samsung Flip-en csapattagjaival közösen szerkesztheti a változatos tartalmakat, mindezt lenyűgöző képminőségben.

 

Egyszerű és átlátható navigáció

A Samsung Flip menüjének a kezelését egyszerű megtanulni, így a kívánt tartalmakat és a kezelőfelületet pillanatok alatt érheti el. A tartalmakat külön oldalon, elölnézetben is megtekintheti, ahol módosításokat hajthat végre közvetlenül a kijelzőn.

Képtalálat a következőre: „samsung flip”

 

Flip Biztonság

Tudja biztonságban az értékes ötleteket

Óvja meg a brainstorming során született ötleteket a Samsung Flip PIN kód alapú védelmével! Így az irodában minden csapat egyedi azonosítót állíthat be a kijelző zárolására, hogy az adott munkamenetet csak az illetékesek láthassák.

Képtalálat a következőre: „samsung flip pin”

 

Élmény a közös munka

Szinkronizált irányítás és szerkesztés

Szinkronizálja saját eszközeit a Samsung Flippel, hogy a rajtuk lévő tartalmat valós időben nézhesse és mozgathassa. A kapcsolat során, ha a Samsung Flip-en vagy a párosított eszközön szerkeszti a fájlt, akkor a módosítások mindkét eszközön automatikusan frissülni fognak.

(Ez a funkció touch USB kábeles kapcsolódás során vagy UIBC-t támogató Android mobil eszközökön (2016-os vagy frisebb), illetve Windows 10 operációs rendszerű PC-ken érhető el.)

Kép a Samsung Flip-ről és egy Samsung laptopról,melynek képernyőjén ugyanaz a kép jelenik meg, ami a Samsung Flip-en is megjelent.

Flip Prezentáció

Professzionális szemléltetés

A képernyő vízszintes, illetve függőleges helyzetbe való forgatásával bármelyik tárgyalóban kényelemesen elfér. Ráadásul a tartalmakat is a lehető legjobb tájolásban jelenítheti meg.

Négy meetingelő ember képe, akik a Samsung Flip-et, és a vele szinkronizált, azonos képet mutató okostelefont nézik. A Samsung Flip portré tájolásban áll.

Flip Hand-out

Jegyzetmegosztás könnyedén

A megbeszélések végén jól ismert kihívásnak számít a kézzel írt jegyzetek megosztása. Többé nincs telefonnal történő jegyzetfotózás, a Samsung Flip-en készített vázlatokat a kijelző központi memóriájába mentve könnyen megoszthatja kollégáival – akár telefonon, vagy más digitális csatornán keresztül.

Kép a Samsung Flip-ről, egy laptopról és egy okostelefonról, melyek ugyanazt a képet jelenítik meg a kijelzőjükön.

Flip érintés

Valós idejű visszacsatolás

Az InGlass™ technológia segítségével az eszköz késleltetés nélkül, gyorsan reagál az érintésére. Ezáltal gördülékenyen írhat, rajzolhat a Samsung Flip készüléken, pont úgy, mint ahogy papíron tenné.

 

Flip Dizájn

Egyszerű, stílusos kialakítás

A Samsung Flip szürke, letisztult kialakításával remek kiegészítője lehet bármely professzionális környezetnek. Az ergonomikus kialakítás, 4.5°-os döntési szög, a tágas elülső tálca és a Samsung Flip pen tartó segítségével minden eszköz rendelkezésre áll, hogy csapata együttműködve kreatív ötletekkel álljon elő.

l-perspective white

Bármely helyiséget tárgyalóvá alakíthat

Ha az irodájában limitált tárgyaló áll rendelkezésre, a Samung Flippel bármely szabad helyiséget egy brainstormingra alkalmas környezetté alakíthat. A görgős talpazattal ellátott kijelzőt bárhová könnyen mozgathatja.

back-dynamic white

Prezentáljon lenyűgöző képminőségben

Nem számít, hogy Ön éppen projektet szerkeszt vagy prezentál, a Samsung Flip-en megjelenő tiszta, UHD felbontású képekkel lenyűgözheti a közönségét.

Egy naplementében sütkérező város képe a Samsung Flip kijelzőjén.

Ötletek egy karnyújtásnyira

Feljetse el a jegyzetek elvesztésével kapcsolatos félelmét. A tárgyalás során lementett vázlatokat a Samsung Flip TIZEN 3.0. operációs rendszere eltárolja, amelyet szükség esetén kollégáival bármikor előhívhat.

Kezdje időben a meetingeket

Aktiválja a Samsung Flip-et a kijelző megközelítésével, a toll elővételével, vagy a tábla elforgatásával! A beépített érzékelőkkel pillanatok alatt elindíthatja az eszközt, így nem fog értékes perceket veszíteni a tárgyalás idejéből.

Tollérzékelő

A kijelző automatikusan bekapcsol, amint a felhasználó kiveszi a tollat a tartóból.

Egy kép, amely a tollérzékelő működését szemlélteti, amikor a felhasználó eltávolítja a tollat a tartóból.

Küldjön nekünk üzenetet