Tartalom Disztribúció

A magas minőségű és felbontású kijelzők beszerzése és a rajtuk megfelelően megjelenített tartalom egysége biztosítja a hatékonyságnövelő változásokat.

Miután meghatároztuk, milyen típusú digital signage eszközzel érhető el a kívánt fejlődés, szakértőink segítségével a vizuális tartalmak rendszerbe foglalásában és gördülékeny megjelenítésében is megoldást nyújtunk. 

Ügyfeleink számára nem csupán a rendszer felállítása, hanem az aktív használat során is ugyanolyan magas szintű támogatást biztosítunk, hiszen az adott vizuálkommunikációs eszközökön megjelenített tartalom minőségén múlik a siker.

Az ipari szektorban a gyártási folyamatokat is lehet támogatni az adatvizualizáció eszközeivel. A termelési indexek, munkanaplók, BI táblák megjelenítésével a hatékonyság növelhető. A technológiai, szoftveres fejlesztés relatíve alacsony, egyszeri költség. A befektetés a hibák kiküszöbölésével gyors megtérülésű.  

Minden esetben az igények alapján állítjuk össze a megjeleníteni kívánt tartalmakat. Mivel az adatvizualizáció hatékonyságmaximalizáló hatásait abban az esetben lehet kihasználni, ha az aktuális információk valós időben kerülnek ki, korszerű tartalomütemezési lehetőségeket tudunk kínálni.

Természetesen a tartalmak aktualizálását, folyamatos változtatását a felhasználók is könnyedén el tudják végezni, melynek elsajátításához szakmai segítséget nyújtunk.

Ahhoz, hogy a tartalomszolgáltatás igazán magas színvonalon történjen, olyan eszközökre van szükség, melyek működése hardver és szoftver szinten is megbízható. A hatékonyság egyik kulcsa a magas üzembiztonságú megoldások telepítése és használata.

Az esetlegesen felmerülő hardver-, és szoftver problémákat tapasztalt szakembereink távolról is orvosolni tudják, csakúgy mint a rendszeres szervízt.